23/9 – Dvergetved Fiskepark

Da vi for en del år siden begyndte at fiske i Dvergetved Fiskepark i forbindelse med Nordjyske Mesterskaber, fangede ”Smoltene” fra Trend med 5-6 deltagere snesevis af karper (en enkelt gang vist over 100!!). Det var især små spejlkarper på 20-40 cm og indimellem større fisk på 2-3 kg. – Vi blev helt enkelt inviteret sammen med juniorerne fra Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn for at opfiske så mange småkarper som muligt, fordi søen var ved at ”gro til” i karper!

Det problem har Fiskeparkens hyggelige ejer, Niels Pontoppidan, fået styr på og der er blevet langt mellem karperne. Til gengæld er bestanden af små rudskaller eksploderet.

Nu er vi desværre det eneste hold, som fortsat fisker i Dvergetved og årets team bestod af Emil M, Jannik, Kristoffer, Oliver og Christian samt Jørgen Jakobsen og barnebarnet Mathias samt Christian far, Claus og lillebror, Frederik, Emils mor, Jane plus Brian og Orla. – Kun Jørgen, Brian og jeg fangede én karpe hver. Resten måtte ”nøjes” med skaller og dem skal vi være bedre forberedte på næste år. Så foruden vort karpegrej skal vi medbringe vore spinkleste stænger og mindste hjul, mini-flåd, mini-synk og mini-kroge. Så skal vi nok få en spændende dag ud af det.

Oliver blev dagens storfanger med 7 skaller.