Årets fiskefotograf

Årets Fiskefotograf 2011

Tillykke Jonas!

Vort medlem, 22 årige Jonas Høholt, er af bladet Sportsfiskeren kåret til “Årets Fiskefotograf 2011”
Hans på en gang fascinerende og grumme billede af en lille nuttet frø på vej ind i “Dødens gab” i form af en sulten regnbue overbeviste dommerne om, at Jonas gjorde sig fortjent til den fornemme titel.

Herover ses billedet der skaffede Jonas den fine titel.

Jonas begyndte at fotografere for 4-5 år siden, men han blev medlem af juniorafdelingen allerede som lilleputter for mere end 10 år siden. Siden har han udviklet sig til en alsidig og kompetent lystfisker og som en god rollemodel for sine yngre kammerater.
Han har – sammen med Brian – været en næsten uundværlig medinstruktør både på fisketurene og på klubaftenerne og han nyder naturligt nok høj-status blandt juniorerne.
Samtidig har han engageret sig i foreningens vandpleje, hvor han har ydet mange frivillige timer med udlægning og løsning af gydegrus, udsætning af vandplanter, elfiskeri, rydning af fiskestier med kratrydder, optælling af gydepladser samt nat-patruljering efter ulovlige garn både i fjorden og åen.
Ud over det er han også en farlig herre, uanset om han lufter sine fluestænger ved Trend Å, kysten, Randers Fjord eller på sine ferierejser til Grønland og Norge.
Derfor er det en særlig glæde, at det netop er Jonas, der nu kaster glans over sin forening, ved at blive Årets Fiskefotograf.. – Mon ikke seniorafdelingen har lyst til at bekoste en forstørrelse og en indramning af Jonas’ flotte billede til ophængning i klubhuset…
Orla.

Skriv et svar