Emil fanger ”Tre i Trend”

DSC_0013

Emil er kun den anden junior, der har fanget ”Tre i Trend” – her med fisken på 52 cm.

Juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening har en særlig præmie, som sjældent kommer til uddeling. Konkurrencen går under navnet ”Tre i Trend” og kravet er,, at juniorfiskeren har dygtighed og held nok til at fange tre sommer-havørreder – heraf en på orm, en på spin og en på flue.

Det er en præstation, som demonstrerer stor alsidighed i fiskemetoder og som selv mange af foreningens seniorfiskere kan have svært ved at leve op til. Siden ”Tre i Trend” præmien blev indført for en halv snes år siden, er det kun Jonas Høholt, som hidtil har præsteret kunststykket.

Men i år har blot 12-årige Emil Mogensen fra Aalestrup gentaget bedriften. Først fangede han en havørred på 42 cm på en hjemmestøbt Lill-Øringen. Ugen efter tog han en på 41 cm. på denne lokalredaktørs eget fluemønster, Simple Shrimp (og mistede en betydelig større fisk) og bare to dage efter den fangst landede han en havørred på 1,5 kg og 52 cm lang taget på orm.

Emils har været medlem af juniorafdelingen i tre år. Det er hans fjerde sommerfisk i år og samtidig hans største havørred til dato. Han kan nu se frem til en flot præmie senere på året for det flotte resultat.

Endnu en junior er tæt på at fange ”Tre i Trend”, nemlig 17 årige Christian Kristensen. Han mangler dig stadig at fange en havørred over målet på flue.