Julestue for juniorerne “Grilsene” 2014

IMG_8114
Traditionen tror holdt vi julestue på den sidste klubaften i december – og i år med så stort et fremmøde, at vi måtte skubbe alle tre borde sammen. Både juniorer og voksne medbragte slik og kager og vi startede med at mindes årets mange fisketure, hvor storfangerne på de enkelte ture kunne fiske sig en lille præmie op af gavekassen i form af endegrej, caps, småbøger mv.
Lasse, Emil, Kasper S, Jeppe, Christian, Anders KL, Andreas M var blandt dem, som en eller flere gange i årets løb havde fanget turens største (eller fleste) fisk. Godt gået, drenge!

To fangede ”Tre i Trend”
For første gang siden 2007, hvor Jonas Høholt præsterede at fange ”Tre i Trend”, dvs. 3 sommerfisk, hvoraf en blev fanget på orm, en på spin og en på flue, kunne vi præmiere en sådan alsidig bedrift. – og i år havde hele to juniorer opnået dette imponerende resultat, hvilket bekræfter, at vi oplevede den bedste opgang i mange år.
Emil var den første, der fangede ”Tre i Trend” og siden fulgte Anders KL efter med en tilsvarende fangst. Den største havørred var for begges vedkommende flotte, blanke sommerfisk på 52 cm. Som præmie sponsorerede Korsholm et par lækre mini-fastspolehjul, som passer perfekt til isfiskeri. Der var bragende bifald til både Emil og Anders!

Årets Junior 2014
Sidst men ikke mindst kårede vi ”Årets Junior 2014”. Det blev en af vore mest flittige fiskere, Lasse Viborg. Han har deltaget i de flere af vore ture og klubaftener, siden han blev medlem af juniorafdelingen. Desværre er der denne vinter sammenfald mandag aften mellem hans interesse for fiskeri og badminton, men han stadig med på de fleste af turene. Lasse er også populær blandt kammeraterne og han er altid parat til at hjælpe sine yngre fiskevenner, når de har brug for lidt assistance.
Derfor fik Lasse årets flotteste præmie, et lækkert Konic fluehjul fra Lamson/Waterwoerks, som dels er sponsoreret af The Fly Co, og dels af juniorafdelingen. Lasse fik også et eksemplar af det flotte specialblink, som kun Per Johannsen kan lave med teksten ”Årets Junior 2014” indgraveret. Fra Jonas Høholt var desuden en gave i form af 4 poser ”Yak hair” til store geddefluer.

Christian på Juniorlederkursus
Christian Kristensen, der blev Årets Junior 2012 har deltaget på 3. årgang af Danmarks Sportsfiskerforbunds berømte Juniorlederkursus. Det foregik som vanligt i uge 42 (skolernes efterårsferie) med base på Aalestrup Naturefterskole. Her har Christian lært en masse om lystfiskeri og han er godt klædt på til at hjælpe til i klubben.

Nye medlemmer
Vi har mistet en håndfuld medlemmer i året løb: Nogle er fyldt 18 år og dermed blevet seniorer, mens andre har fået nye interesser. Så vi er som altid på jagt efter nye medlemmer.
På generalforsamlingen for nylig blev oplyst, at vi er nede på 15 medlemmer, men ambitionen er, at vi skal op på mindst 20 igen inden udgangen af 2015.
Derfor er det vigtigt, at både juniorer og seniorer henviser interesserede unge til klubben.
Alle nye emner kan få en gratis ”prøvetur” eller to, inden de melder sig ind, for at finde ud af, om lystfiskeri er en hobby for dem.
Som vanligt satser vi også på at finde nye medlemmer på Lystfiskeriets Dag og på Den kommunale Ungdomsskoles Sommerskole, ligesom vi vil opsætte plakater, hvor unge færdes og levere små illustrerede artikler til de lokale dag- og ugeblade.

Stor tak til
vore generøse sponsorer: Gunderup Fiskesø, Fiskegårdens P&T i Hvalpsund, The Fly Co i Fårup og Korsholm i Skjern.
Vi takker også forældre og pårørende for opbakning og kørsel og ikke mindst vor dygtige stab af trofaste instruktører og hjælpere.
Alle Trend Å Lystfiskeriforenings medlemmer og støtter ønskes en rigtig glædelig jul og et stort ”Knæk & Bræk” for fiskeåret 2015.