Juniorafdelingens år 2015

EmilDet Det gode fiskeår 2015 er nu historie og vi kan huske tilbage på et fantastisk havørredfiskeri i vor lille fine å: Uden tvivl den bedste sæson i mands minde.

8-9 af vore juniorer har fanget mindst én havørred i åen i år og flere af gutterne har fanget 3-4 stykker. Det er aldrig sket før.

Og endnu flere har mistet eller haft kontakt med fisk – forhåbentlig er I lidt mere heldige i det nye år!

For andet år i træk har Anders og Emil fanget ”Tre i Trend”: Dvs. mindst en sommer-havørred på spin, mindst en på flue og mindst en på orm. Begge to for andet år i træk!

Det er heller ikke sket før.

I år kom Anders først i mål, mens det var Emil sidste år – mere retfærdigt kan det ikke blive og der var en velfortjent præmie til begge de to dygtige drenge!

Desuden skal det nævnes, at Jeppe fik to flotte kystørreder: En på boble og flue i foråret og den anden på et Stripper-blink i efteråret. Godt gået! – Desuden nåede næste alle vore aktive juniorer at blive Storfanger på mindst en tur i 2015 og de blev alle tilgodeset med en lille præmie ved årets juleafslutning.

Det var desuden Emils tur til at blive ”Årets Junior 2015”, hvilket også var velfortjent.

Han er stort set med på alle turene, og han er god til at hjælpe sine yngre kammerater. Han er også til stor hjælp, når der skal findes materialer frem på klubaftenerne eller når der skal ryddes op.

Emil har også deltaget på årets Juniorlederkursus, der blev afviklet i skolernes efterårsferie på Aalestrup Naturefterskole og hvor han ligeledes gjorde en god figur. Vi har derfor god grund til at have store forventninger til Emil de næste mange år! – Se billedet, hvor Per Johannsen overrækker sit ”smykke-smukke” hædersblink med inskriptionen ”Årets Junior” til Emil.

Her ved årsskifter vil jeg gerne takke klubbens mange medinstruktører og hjælpere: Uden jer var det ikke muligt at drive en så aktiv juniorafdeling, som vi faktisk gør. En stor tak skal også gå til de mange forældre og pårørende, som bakker op om vore arrangementer med kørsel og anden assistance inklusive masser af lækkert hjemmebag til klubaftenerne.

Også tak til bestyrelsen og de mange seniorer, som også bakker op om vore gøremål.

Sidst men ikke mindst en helhjertet tak til vore generøse sponsorer: The Fly Co, Korsholm, Gunderup Fiskesø og Fiskegårdens P&T.

Dertil tak til foreningens mangeårige medlem, Hans Chr. Stubberup, Vester Hornum samt til Sabrina Hansen fra Suldrup, som begge har overdraget deres fluebindingsmaterialer til juniorafdelingen. Også stor tak til jer, der har bidraget til vor pulje af ”låne-waders”. Håber at andre vil følge jeres gode eksempel.

Hvert år mister vi en hel del juniorer. Nogle bliver for gamle, mens andre finder nye fritidssysler. Derfor at vi på evig jagt efter nye fiskeinteresserede drenge og piger, så vi fortsat kan holde klubben kørende. Derfor en opfordring til at henvise potentielle juniorfiskere til et bestyrelsesmedlem eller gerne direkte til undertegnede.

SÅ KNÆK & BRÆK TIL ALLE FOR DET NYE FISKEÅR!

Orla