Juniorerne laver masser af endegrej

_dsc0132

Sidst på efteråret har en stor gruppe juniorer vanen tro brugt et par kreative klubaftener på spinnerbyg med vor fingernemme grejmester, Per Johannsen som instruktør og inspirator.

På fotoet ses vore velprøvede (og velroterende!) Mepps’er, som vi kan fremstille i 5 forskellige størrelser og i mange farver. Det er en farlig klassiker til en kostpris på kun 8 kr. stykket.

 

Der er også produceret en del Dobbelt-Mepps’er, som ikke findes i butikkerne. En farlig sag til gedder, laks og store havørreder – kostpris 12 kr.

 

Desuden har vi i år to giftige nyheder på programmet: Nemlig Kondom-spinneren i 14 gr. med krop i gul, rød eller sort slange. Det er nok er verdens mest effektive spinner til laks og prisen er kun 10 kr.

Sidst men ikke mindst har vi genfødt den gode, gamle – og for længst udgåede – ABU Spin-Up i forskellige krops- og blad-farver. Det er en farlig special-spinner til aborrefiskeri fra båd på dybt vand. Den koster også kun en flad 10’er.

 

Efter nytår glæder vi os til et par flittige aftener, hvor vi både klipper/hamrer/skælpræger to-farvede blink og desuden støber en række storfanger-blink til kyst, å og sø. Desuden støber vi synk i forskellige størrelser. Alt i lovligt hvidmetal, forstås!

I starten af foråret har vi også programsat et par travle wobler-weekends, hvor juniorerne kan vælge mellem små Rapala- og Niels Master-modeller, små lækre kystwoblere eller som noget nyt i år: Jerkbaits.

 

Det bliver ekstra farligt at være fisk i Vesthimmerland og omegn i det nye år. Efter aftale er voksne medlemmer af TÅL velkomne til at lege med!