Sommeren kom til Hvalpsund

Ligesom i 2016 blev juniorafdelingen inviteret til at være med, da arrangementet ”Sommeren kommer til Hvalpsund” løb af stablen. Konceptet er, at vi får en lille stand, hvor vi demonstrerer fluebinding af nemme, men effektive fluer som Kobberbassen, Red Tag og Simple Shrimp.

Vi medbringer også en lille udstilling af udvalg af de blink, spinnere, woblere, fluer, synk og diverse forfang, som juniorerne fremstiller på vinterens klubaftener – og hvis der er interesse, demonstrerer vi også præcisionskast med spinde- og fluegrej, ligesom vi medbringer programmer og magasiner.

Ideen er selvfølgelig at præsentere juniorafdelingens mange aktiviteter i håb om at finde et par nye medlemmer blandt de lokale unge.

Desværre var Emil Mogensen den eneste junior, der havde lyst til at være med til at promovere klubben. Til gengæld var de voksne pænt repræsenteret, da Emils mor, Jane, Benny og Orla også deltog – men derved blev ”juniorernes” gennemsnitsalder vel høj og vi fik da heller ingen nye medlemmer. Men vi fik da vist flaget – og vi er allerede inviteret med igen næste år!