Sommeren kommer til Hvalpsund

DSC_0545
Gennem årene har vi desværre lært, at det er svært at profilere sig i lokalområdet for en lille, fattig juniorafdeling – selvom vi hører til blandt landets mest aktive. Dagblade og ugeaviser har en udpræget tendens til at ignorere eller glemme vore pressemeddelelser og små historier om vores fiskeoplevelser, som vi bruger vores fritid på at skrive. Eller også kræver de penge fra vor slunkne kasse for at bringe det – og det gør selvfølgelig det frivillige arbejde tungere end vi føler, at det burde være…

Derfor må vi udnytte alternative muligheder for at synliggøre os, såsom JaFi-messen i Aars, Lystfiskeriets Dag, Begynder-fluebinding m.fl. – og forleden viste vi flaget på færgehavnen i Hvalpsund ved et hyggeligt arrangement med titlen: ”Sommeren kommer til Hvalpsund d. 27. maj”.
DSC_0547
Kasper og hans storebror Jeppe stillede op for klubben sammen med Tim og Christian plus Per Johannsen og Orla. Drengene sad og bandt masser af Kobberbasser, Red Tags og store flashfluer til gedder og de bandt desuden Kobberbasser med et par unge drenge. Vi medbragte også et par Hoola Hop ringe, som vi brugte som mål for præcisionskast med spinnegrej.

Per stod for en lille udstilling af de blink, spindere, woblere og forfang, som juniorerne fremstiller i løbet af vinterens klubaftener. Desuden uddelte vi gratis numre af Sportsfiskeren samt omtale af juniorafdelingen og vort program.

Vi fik skabt en hel del interesse, men det gav vistnok ikke umiddelbart nye medlemmer til juniorafdelingen. Til gengæld var der nogle seniorer, som havde lyst til at blive medlemmer – og det er jo også fint…