Stør, større, størst

Syv juniorer og to voksne var i starten af november på langtur til Loch Nees P&T i nærheden af Vemb i det vestjyske med Simon Sørensen som erfaren tovholder. Fem af de syv juniorer ville fiske efter stør, mens de to sidste hellere ville fange ørreder.

Kristoffer fangede en fjeldørred på 2,8 kg en kildeørred på 2,4 kg

Dagens ubestridte storfanger blev Kasper Svendsen, der landede og genudsatte en hvid stør på 26 hårdtpumpede kilo. Senere lykkedes det Benny Møller at lande en tilsvarende fisk (måske den samme!), ligeledes på 26 kilo, mens Jannik Olsen genudsatte en på 16. Disse tre fisk er de tungeste, der nogensinde er landet i juniorafdelingens mangeårige historie, mens den hidtil største trofæfisk er Brian Kristensens fantastiske gedde på 12 kilo fanget tilbage i 2003 i Guldager Sø.

Der var også et par livlige stør til Oliver Rybjerg og Emil Mogensen på 9 kg og sidstnævntes mor, Jane, genudsatte en på 11 kg, mens unge Emil Tølbøl mistede en på over 20 kg, som brutalt sprængte linen.

Kristoffer Kristensen og Patrick Bundgaard valgte at fiske efter ørred, og Kristoffer fangede en fjeldørred på 2,8 kg en kildeørred på 2,4 kg og en regnbue på 1,4 kg på et gennemløbsblink, mens Patrick tag tre mindre regnbuer på 0,8 – 1,0 kg på flue.