TTT i junglen

Som omtalt vedr. ”Hyttedagen” forleden kneb det med varme, voksne hænder, så vi fik ikke trimmet fiskestier op- og nedstrøms den gamle hytte. Det gav desværre problemer for de 4 deltagere var årets TTT (= Trend Telt Træf), Emil T, Emil G, Rasmus og Patrick, der alle er nye/kommende medlemmer af juniorklubben.

Især neden for hytten stod græsser og tagrør højt langs bredden og var som en uigennemtrængelig jungle for de små mennesker. Da vi samtidig fik en del byger, drev den overfrodige plantevækst af væde.

Det startede ellers så hyggeligt, da Brian grillede pølser, men fiskemæssigt var det ikke nogen succes, da det ikke lykkedes os at lande en eneste fisk under de van(d)skelige forhold.

Da det blev mørkt, måtte vi ”putte” de 4 drenge i hytten, da to af drengenes telt ikke var vandtæt. Heldigvis var der fint plads i hytten, men de kunne ikke falde i søvn. – Så allerede kl. 4.30 var de i gang igen ved åen: 2 ved Hesteskoen og 2 oppe ved Hennings Spang – men altså uden fisk. – Næste år må vi være bedre forberest.

PS. Nogle dage senere fiskede instruktør i Danmarks Sportsfiskerforbund Per Jørgensen og hans datter opstrøms Boltrup og Per fik en målsfisk med hjem og tabte en mere.