Hjælp til el-fiskeri

DTU-Aqua kommer og laver ”Revision af plan for fiskepleje”, det vi før i tiden kaldte ”bestand analyse” i Trend Aa i uge 36-37. Nærmere bestemt mandag den 6.09. til og med tirsdag den 14.09., altså de 7 hverdage.

Her skal foreningen stille med to medhjælpere hver dag, som kan være behjælpelig med håndteringen af udstyret som DTU-Aqua medbringer. Der el-fiskes på ca. tre destinationer om dagen forskellige steder i vort vandløb.

Vi håber, at en del af foreningens medlemmer kan afse tid til dette interessante projekt, selvom arbejdet foregår fra morgenstunden og hen på eftermiddagen på almindelige hverdage.

Hvis du ønsker at hjælpe én eller flere dage i uge 36-37 skal du ringe eller skrive til foreningens sekretær Steen Brorsen, mobil 2068 5338 eller på mail ls.brorsen@mail.dk. Evt. om du ønsker at deltage på en bestemt dag. Husk at skrive dine kontakt oplysninger, så vender jeg tilbage.

Da vi skal melde tilbage til DTU-Aqua ønsker vi tilbagemelding hurtigst mulig, gerne inden udgangen af april måned. På forhånd tak for hjælpen.

Bestyrelsen