DSC1108

21/9 - Storaborre fra Glenstrup Sø

Sidste år genoptog vi en gammel tradition med en årlig tur til store, spændende Glenstrup Sø syd for Hobro og vi fangede pænt med fisk. Derfor var der stemning for at gentage turen i år, hvor formand Per og jeg igen lagde joller til. - Desværre bliver det autoriserede slæbested ved Holmegårde i den sydvestlige ende ikke vedligeholdt, så vi søsatte i stedet bådene i den østlige ende af søen.

Christian, der fangede en stor gedde sidste år, og vort nye medlem Lucas, sejlede begge med Per, mens jeg havde juniorleder Brian Pehrsson ombord. Dagen startede med gråvejr, moderat vestenvind og lidt søgang, men i løbet af dagen klarede det op og vi fik en herlig, solrig sensommerdag på søen.

I geddebugten på nordvest-siden fandt vi de første sortstribede aborrer og vi missede desuden et par kontante geddehug. Skrænten i østenden viste sig dog endnu en gang at være et hotspot og her fangede Brian i sidste træk en godyl aborre på 1,2 kg. og kun 44 cm. Det er den største aborre, vi nogen sinde har fanget i søen.

Så fangstmæssigt var turen igen vellykket og alle fik fangst: Lucas blev dagens storfanger med en fin gedde på 65 cm og tre pæne aborrer, mens Christian brillerede med fire af de  sortstribede røvere. Per fangede to aborrer og alle fangster i hans båd blev gjort på hans succes-wobler, Bananen. - Brian og jeg fik 5 aborrer hver, primært på kobberspinnere str. 3, og jeg genudsatte desuden en lille gedde.Tekst og foto af Orla