DSC1388

10.oktober - Dybvad Søpark

Langtur nordenfjords til et gensyn med Dybvad Søpark, der for en del år siden dannede rammen om en afdeling af de populære Nordjyske Mesterskaber for juniorhold, som Jørgen Jacobsen dengang var primus motor for. (Ham savner vi nu!)

Vejret viste sig fra sin pæne side med formiddagssol og en let vind og den klarvandede sø lå omkranset af træer og buske i smukke efterårsfarver. Den rummer stadig en god bestand af gedder, aborrer, rudskaller og enkelte (store!) karper og ål.

Benjamin, Sebastian og deres mor, Tina samt Karl og hans far, Jesper, plus HP og Orla udgjorde holdet fra Trend. Vi fiskede sammen med seks juniorer og deres ledere fra Frederikshavn samt en flok lokale gutter fra Voer Å Sportsfiskerforening, der stod for arrangementet.

I den sydlige del af søen fandt vi en fin, ledig åbning i rørskoven, hvor vi forfodrede med majs. Her fiskede Sebastian, Karl og HP efter skaller og aborrer med små flåd og små ormekroge og med jævne mellemrum halede de fisk på land. Benjamin spinnefiskede imens efter gedder søen rundt, hvor åbninger i sivene tillod det. Desværre havde han ikke heldet med sig - og der blev vist kun fanget et par mindre gedder alt i alt. Den ene til Jesper.

Vi havde nogle hyggelige timer og HP blev dagens storfanger med 2 aborrer og 2 skaller, Karl fik 2 aborrer og en skalle og Sebastian 2 aborrer.

Lederne fra de to nævnte foreninger fortalte, at de har indgået et samarbejde, hvor juniorerne kan fiske gratis i hinandens vand (mens juniorledere og chauffører køber dagkort). Det lød som en spændende ordning, som vi måske kan indgå i næste år.

Tekst og foto: Orla