L1020657

29/8 Fangstgaranti i Farsø Sø

Vi skulle egentlig have været på den årlige weekendtur til Storå, men Tinna, turleder Per Johannsens bedre halvdel, havde beskadiget sin menisken. Så Per måtte blive hjemme og bakke fruen op og vi måtte desværre aflyse. – Jeg kunne dog afløse Per til en lille søndagstur og fik med kort varsel kommunal tilladelse til at prøve fiskeriet i den lille, idylliske Farsø Sø.

Sebastian og Benjamin var tilmeldt sammen med Karl og Aksel og deres far, Jesper. Vi forfodrede med lidt majs på begge sider af broen ved den lille, gule vandmølle og Aksel begyndte straks at fange rudskaller, mens de tre andre startede fiskeriet med spinnere efter aborrer og gedder.

Det viste sig hurtigt, at søen rummer et utal af skaller og da den ser ud til at være en smule overbelastet af grønalger, valgte vi at dræbe skallerne og genudsætte rovfiskene.

Aksel blev dagens storfanger med 28 skaller - Karl fangede 9 aborrer og 7 skaller - Sebastian fik 3 aborrer og 6 skaller – Benjamin 3 aborrer – Jesper 3 aborrer og jeg fik 20 skaller.

Vi nød fiskeriet i det fineste sensommervejr. Farsø Sø er meget børnevenlig og rummer rigeligt med fredfisk.  Værd at vende tilbage til og udforske nærmere.