DSC1320

6/9 – Sjørup Sø

Vi fejrede ”Naturens Dag” med medefiskeri for de yngste efter skaller og aborrer og for spinnefiskeri efter gedder og aborrer for de mere erfarne ved naturskønne Sjørup Sø.

- Altså basisfiskeri som en klassisk start på et godt lystfiskerliv – i fint solskinsvejr og en let blæst, der krøllede søens overflade.

 

HP (= Hans Peter) deltog sammen med Sebastian, Benjamin, deres onkel Simon sammen med undertegnede og Emil som værdifuld medhjælp.

Vi startede med at forfodre med dåsemajs, men først da vi skiftede til små kroge str. 14 kom der gang i fangsterne. De små rudskaller og aborrer havde simpelthen svært ved at gabe over større kroge.

HP og Sebastian (begge 10 år) gik til sagen med stor entusiasme og vi fangede vel tilsammen 10 aborrer og knap en snes små, fine rudskaller.

Benjamin valgte at fiske med spinner og blev belønnet med sin første gedde, som hurtigt blev genudsat, Emil fik en enkelt pæn aborre og mistede en solid gedde i sivene.

 

EFTERLYSNING: Nye låne-waders til juniorerne (især str. 39-43) efterlyses:

Vi fik brug for vore låne-waders, da søen er omkranset af tagrør og det viste sig, at ikke alle vadebukser var tætte. Det lykkedes os dog at forsynes de tre juniorer med tætte waders. Jeg tog desuden to par med hjem til lapning, men vi måtte desværre også kassere 2 par, som var godt mørnede. Så hvis du har et par kasserede pvc (eller evt. neopren-)waders liggende derhjemme, vil de gøre gavn for juniorerne. - Læg dem gerne i klubhuset med oplysning om de er tætte – eller hvor de evt. er utætte