Image0000001(80)

En uges sommerskole for lystfisker-yngel

En spændende sommerskole-uge – for 35. år i træk - er slut. Tiden iler med raketfart, når fiskeriet fænger. Det oplevede 3 fiskeglade piger og 17 unge fyre i sidste uge. Seks af dem var i forvejen medlemmer af Trends juniorklub og herfra deltog Karl og HP desuden som kyndige assistenter for aldrende juniorboss, som har været med i alle de mange år. Da vi nu tilmed bruger Trends klubhus som base, har vi efterhånden sat en hel del fiske-slimede fingeraftryk på Sommerskolen.

Onsdagens fisketur til Farsø Sø var også en nyhed i programmer og blev en solid succes – med forventet fangstgaranti! - Alle deltagerne landede nemlig fisk, halvdelen af dem deres første fisk nogensinde, og vi fangede i alt 161 skaller og genudsatte ca. 40 aborrer og 3 gedder (hvoraf Emil fangede sine 2 første gedder)

De sidste to dages put&take- fiskeri var tænkt som ugens højdepunkt, men selvom der var udsat næsten 100 kg. forskellige ørreder, var fangsterne ikke just prangende: Én regnbue, én bæk- og én guldørred om torsdagen og en regnbue samt en bækørred om fredagen – selvom deltagerne fiskede flittigt med både orm, Powerbait, spinnere, blink og fluer. 3 fine præmie-poser med diverse endegrej og snolder fra fiskesøens forpagter lagde heldigvis en dæmper på skuffelsen. – Flere af de mest ivrige deltagere havde tværtimod lyst til mere fiskeri, så vi håber at de fortsætter deres karriere i juniorafdelingen!

.Tirsdagsaftener ved åen.

Havørrederne er så småt begyndt at liste op i Trend Å fra fjorden og juniorerne mødes ved åen hver tirsdag aften hele sommerferien. Vi startede beskedent sidste tirsdag, hvor 6 ivrige drenge måtte deles om en lille bækørred (det var nu også en bidende kold og blæsende aften), men fiskeriet skal nok blive bedre de kommende uger.

Per var mødt op for at ”fintune” de knap 20 meget flotte prof-woblere, som han og juniorerne tilvirkede på nogle klubaftener i vinter. Med tiden skal de nok give mange fisk. Både skumrings-ørreder i åen samt aborrer og gedder ved bl.a. Glenstrup Sø, hvortil vi har et par spændende båd-ture senere på sommeren.