DSC1357

Familiefiskedag ved Gunderup Fiskesø

Coronaen spændte ben for Lystfiskeriets Dag på den vanlige søndag i maj, men det lykkedes i stedet at gennemføre den landsdækkende begivenhed den 13. september. I Vesthimmerland fejrede ”Smoltene” (alias juniorklubben i Trend Å Lystfiskeriforening) vanen tro begivenheden sammen med ejerne af fiskeparadiset Gunderup Fiskesø under konceptet ”Familiefiskeri” med generøse rabatter til alle. - Et samarbejde som i øvrigt har bestået i alle de 13 år, Lysyfiskeriets Dag har eksisteret.

Der var et fint fremmøde med 12 juniorer og 13 voksne, og søens regnbuer bød velkommen med flotte spring, som bragte fiskefeberen op i nærheden af kogepunktet. Desværre var fiskene i særligt sultne og selvom deltagerne var flittige med både spinnere, blink, regnorm og powerbait, lykkedes det kun at overliste en håndfuld fisk.

Karl Poulsen var en af de mest ivrige og han blev belønnet med dagens største ”juniorfisk”, en flot, hårdtpumpet regnbue på 2,1 kg, mens Mikkel fik en regnbue på 1,1 kg. Så Karl løb med Fiskesøens førstepræmie, et komplet sæt letspinnegrej, mens Mikkel fik en fin æske med diverse endegrej.

Den hyggelige dag sluttede omkring grillen, hvor der var ny energi i form af rigeligt med gratis pølser og sodavand til alle.