L1020797

Fiskegårdens P&T

Selvom dagtemperaturerne (indtil videre?) er krøbet under 10 grader, var det stadig mildt for årstiden og vinden svag fra SV – men desværre havde et par af drengene (trods velmente råd) taget for lidt tøj på. – En effektiv fisker lærer nemlig også at klæde sig på efter vejret – ellers er tre timers fiskeri lang tid, når man fryser og det går ud over koncentrationen…

Vi havde ellers rimelig tilslutning til årets sidste fisketur med 4 drenge og 4 voksne inklusive Gertrud og jeg. Det var desuden vore fiskeglade brødre, Sebastian og Benjamin samt Brian – og en time senere kom Christian og hans lillebror Frederik sammen med deres far, Claus.

Det er temmelig lang tid siden, at vi har set Christian, men Claus fortale, at han har fisket meget, også med flue og han har forstået at bygge videre på den fluebinding, han nåede at lære, inden coronaen lukkede ned for vore klubaftener.

Christian blev da også dagens suveræne storfanger. Først med to guldørreder på spin med gennemløbs-blinket ”Præsten” som agn og derpå 3 på en sort, leddelt Game Chancer flue, der fint efterligner en lille fisk. Lillebror Frederik, Brian og undertegnede fangede én ørred hver.