DSC 0612 (1)

Første tirsdagsaften ved Trend Å

Hele sommerferien fisker ”Smoltene” efter nystegne havørreder i Trend Å hver tirsdag. - Her den første aften startede vi dog nede ved Hyllebjerg Bro, hvor Per på pædagogisk vis fin-justerede den flotte samling af woblere, som vi nåede at færdiggøre trods flere corona-nedlukninger. På det ene foto ser du et udvalg i fristende farver – med Per som superliga-dekoratør!

Derpå fiskede Per sammen med Benjamin og Sebastian  nede ved ”Hesteskoen”, men jeg instruerede Karl og vor nye ven, Theo, i orme- og spinnefiskeri ved ”Hennings Spang! – Mange steder står bred-vegetationen mandshøjt som en næsten uigennemtrængelig jungle og de små fiskere kan KUN komme til, hvor bredden enten er trimmet med buskrydder (som Emil har gjort ved ”Hesteskoen” – Tusind tak for det!) eller hvor bevoksningen er lavere og måske allerede trampet ned – som ved ”Hennings Spang”. - Vi håber, at seniorerne vil give vores juniorer den fornødne plads de kommende tirsdage, tak!

Der var meget lidt synligt liv i vandet. Så foreløbig er der åbenbart ikke trukket ret mange af de blanke op og ingen af os fik fisk – men det er nok kun et spørgsmål om få dage, før en stime sprælske ørreder viser sig i vor lille å.