DSC 0843

Gaveregn i stride strømme

Juniorafdelingen er igen blevet betænkt med et væld af flotte gaver. Ole Espen fra Kolding og hans fiskeven, Morten Langberg, har foræret os seks fine spinnestænger, to enhånds fluestænger, en karpe-medestang og en let pirkestang samt otte fastspolehjul og to havhjul. En del af grejerne er som nye og kan fint bruges til præmier til Årets Junior m.fl. og en del vil indgå i vor grejpulje og ikke mindst i forbindelse med vort store skolefiskeri-projekt, som fortsætter i 2023.

Inger Damhus, der er formand for Hobro Sportsfiskerforening og medstifter af Sportsfiskerpigerne, har desværre måttet opgive at fluefiske efter både et grimt fjæsing-stik og nærkontakt med en brændekløver. Heldigvis kan hun stadig spinnefiske, men hun har stort set opgivet at fluefiske og binde fluer – og hun har nu foræret juniorklubben sit bindeværktøj, kroge og et stort og bredt udvalg af materialer i bedste kvalitet, som vi kan få glæde af i mange år.

Tusind tak til Inger, Ole og Morten for de generøse gaver! Det er helt overvældende og vi er meget taknemmelige over, at I så venligt støtter vort ungdomsarbejde. Det er guld værd for os. Håber vi kan kvittere med en tur til Trend Å, når det igen er havørredtid.                                                          – Se også vor fb-side: Trend å Juniorafdelingen.