DSC1753

Geddepremiere

Sidste år fik vor lokale favorit-geddesø nye ejere og de ville lige se tiden an, før vi kunne fortsætte fiskeriet – men da den gamle juniorleder aflagde ejerne et besøg i sidste måned, var der heldigvis igen grønt lys til at fejre årets geddepremiere ved den lille, idylliske sø.

Mikkel og Bastian fik glæde af vore låne-waders, mens brødrene Karl og Aksel medbragte deres egne. Der skal nemlig vades halvdybt uden for de visne tagrør, for at fiske effektivt. Efter en forsigtig start blev drengene hurtigt dus med vadningen – en af dem lidt for dus, men heldigvis tæt på bredden, så han slap billigt med et par våde ærmer.

Vejret var stille og solrigt som i det meste af april måned og forhåbningerne var store. Men en fyr fra Aars havde også fået lov til at fiske i søen og han havde allerede landet tre gedder, da vi kom. Til hans ros skal dog siges, at han resten af dagen fiskede langs den vanskeligt fremkommelige østside af søen, så drengene havde mere åbne vestside – god stil!

Gedderne var desværre ikke rigtig i bidehumør, men både Bastian og Mikkel oplevede dog store hvirvler bag deres blink/wobler, når gedder forfulgte deres agn. Så det var nærved og næsten – men vi fik ikke fisk på land.

Benjamin blev konfirmeret samme dag, så han og Sebastian måtte for en gangs skyld blive hjemme. Fra juniorklubben skal lyde et stort til lykke til konfirmanden med familie!