DSC0464

Hele familien fisker på Lystfiskeriets Dag (1)

Hvert år afholder juniorklubben i Trend Å Lystfiskeriforening LYSTFISKERIETS DAG sammen med Gunderup Fiskesø. I år søndag den 12, september klokken 10-16 ved Fiskesøen, Gunderupvej 96, 9640 Farsø.

Efter fælles velkomst starter fiskeriet kl. 10.30 og varer i fire timer.

Det er dagen, hvor hele familien kan hygge sig sammen midt i naturen ved de to  fine, fiskerige søer – og der ydes gode rabatter til både børn og pårørende.

Ét barn under 15 år fisker GRATIS ifølge med en voksen, som også får en fin rabat på sit kort, som er nedsat til 120 kr. for 4 timers fiskeri. - For børn uden følgeskab af en voksen samt for unge op til 18 år er prisen kun 100 kr. - Voksne uden børn betaler normalpris for fiskeriet.

Deltagerne skal selv medbringe fiskegrej og agn. Manglende udstyr kan købes i Fiskesøens

velassorterede butik. Her skal du også købe fiskekort. Tilmelding er ikke nødvendig og ALLE interesserede kan blot møde op kl. 10.

Der er udsat ekstra mange ørreder af forskellig art i de to søer i dagens anledning og Fiskesøen sponsorerer flotte præmier til de 3 største fangster blandt juniorer under 18 år.

Instruktører fra Trend Å Lystfiskeriforening står parat til at hjælpe store som små med at få størst udbytte, så dagen er selvfølgelig også for nybegyndere, der har lyst til at prøve det hyggelige fiskeri.

Familiefiskedagen slutter på grillpladsen, hvor der serveres gratis pølser, brød og sodavand til alle deltagere. Du kan læse meget mere om juniorafdelingen i Trend Å Lystfiskeriforening på www.trendaa.dk.

Mere info om Lystfiskeriets Dag på tlf. 20 12 93 38.