DSC1585

Juniorafdelingen er igen på vej mod normale tider efter coronaen.

Vi fik så småt gang i klubaftenerne igen sidst på vinteren. Til en start med en halv dags Begynderfluebinding. Dernæst lavede drengene en håndfuld Mepps’er sammen med Per, der også stod for at færdigøre en række påbegyndte woblere. Vi nåede også at genopfriske de vigtigste fiskeknuder, hvilket resulterede i nogle gedde- og fladfiskeforfang og endelig havde vi en aften med fluebinding, hvor vi nørklede et par Guldbasser og Red Pennells.

Vi planlægger en ekstra indedag i løbet af april, hvor vi hædrer Årets Junior for både 2021 og 2022, ligesom sidste års storfangere kan udvælge deres præmier.

Desuden er der et gavekort på 300 kr. fra Gunderup Fiskeshop til Karl, fordi hans Trend-havørred blev udtrukket på generalforsamlingen blandt samtlige tilmeldte fangster i 2021 – og endelig vil de færdiggjorte woblere blive udleveret.

SÅ GLÆD JER TIL EN HYGGELIG DAG - I hører nærmere. Også om de mange spændende fisketure den kommende tid, ligesom vi også lægger an til en kæmpe indsats for at finde nye medlemmer til klubben.

 

I den forbindelse har vi også fået liv i vor facebook-side igen: Trend å Juniorafdelingen. Tjek den ud og del den meget gerne med jeres fiskevenner.