DSC2547

Lørdag 24. juni – Hyttedag

Flot og flittig opbakning til årets Hyttedag, hvor juniorer og pårørende smøgede ærmerne op for at vedligeholde den fine, gamle hytte ved voldstedet i Gunderup.

Tina mødte op med mand og tre børn og Jesper med sine to drenge og vi startede med at børste masser af spindelvæv og den løse, krakelerede maling af hyttens øst- og nordvæg samt det halve af sydsiden plus hele ”terrassen”!

Så gik vi i gang med de brede pensler og fordelte 6 liter grøn umbra-farvet Gori over de rengjorte træflader. Det pyntede gevaldigt og vi var helt stolte af resultatet. Vi havde også medbragt en mindre bøtte svenskrød til den nye dør, som der er stærkt behov for - men den var ikke monteret endnu, så det må vente til senere.

Hytten ligger fantastisk placeret kun et kort fluekast fra åen. Den blev opført i 1953 og fylder altså 70 i år – men den er stadig i topform uden synligt råd (undtagen døren) og med god vedligeholdelse kan ung som gammel få glæde af den i mange år endnu.

Tinas mand, Søren, ryddede samtidig en længere strækning langs å-bredden, som er en jungle af mandshøje siv og urter. Så nu kan juniorerne i det mindste fiske fra hytten og næsten nedstrøms til sivstykket. Det får vi stor glæde af hele sommerferien på vore kommende tirsdagsture – og bliver forhåbentlig belønnet med et par sølvblanke havørrede.

PS. Hvis der er andre strækninger, som er ryddet for bevoksning, hører vi gerne om det, så juniorerne kan fiske forskellige steder langs åen.