DSC0059

Masser af spændende og hyggelige klubaftener 22/23 – Sparer mange penge og giver flere fisk

Den gamle juniorleder er vaccineret mod Corona og influenza og vi er nu klar til en lang række nye klubaftener efter næsten to års covid-nedlukning. Det meste foregår hver mandag aften kl. 19-21.30 i vort hyggelige klubhus i Hyllebjerg frem til slutningen af marts 2023 – med mulighed for samkørsel fra enten og/eller Aars. VI STARTER NÆSTE MANDAG D.  7. NOVEMBER, HVOR VI LAVER GEDDE- OG FLADFISKEFORFANG OG SAMTIDIG LÆRER DE BEDSTE FISKEKNUDER.

Du kan læse meget mere de kommende KLUBAFTENER på vor Facebook-side Trend å Juniorafdelingen – og du kan være med GRATIS resten af året, hvis du melder dig ind i klubben i begyndelsen af det nye år. Det koster KUN 300 kr. for heler 2023 – der er endda SØSKENDE-RABAT på 250 kr. - og så får du 4 numre af det flotte magasin Sportsfiskeren gratis oveni!

På Facebook-siden kan du også læse om alle de vellykkede fisketure, vi har gennemført i løbet af året – og til nytår udsender vi et NYT PROGRAM med nye spændende ture og klub-aktiviteter. Juniorklubben i Trend er en af de mest aktive i Danmark og den eneste i Nordjylland syd for Limfjorden. Du kan få mere info og du kan melde dig ind i klubben på tlf. 20129338 – DET ER DEN HURTIGSTE GENVEJ TIL AT BLIVE EN BEDRE LYSTFISKER OG FANGE FLERE FISK.