L1020933

Nyt juniorprogram

Vi har udsendt juniorprogrammet for første halvdel af 2022. Desværre endnu en gang i coronaens skygge, hvor vi for andet år i træk aflyser vores populære klubaftener

Med fremstilling af spinnere, blink, woblere, forskellige forfang samt fluer og flueæsker osv. Vi satser dog på at nå nogle af de indendørs aktiviteter efter 1. marts, hvis forholdene tillader.

Desværre er der også sket ændringer med fisketurene: Biologerne har nemlig sammen med Danmarks Sportsfiskerforbund besluttet at slagte vor traditionsrige grønlænder-fiskeri, selvom de ved, at det ikke skåner havørred-bestanden. Tværtimod - for nu får skarverne frit spil og de tager langt, langt flere fisk end lystfiskerne. Så den beslutning er svært at forstå…

Vi starter i stedet med en isfisketur eller to, hvis det bliver rigtig vintervejr ligesom sidste år. Desuden satser vi på en tidlig geddetur til Gudenå, ligesom vi plejer - og udsætter så grønlænger-premieren til efter 1. marts, hvor vi igen må fiske i åen. Derpå stiger antallet af ture efter årstidens fisk i løbet af foråret og blandt turene er der både velkendte, populære ”travere” og nye spændende ture, bl.a. efter karper!

Når det igen bliver lunt i vejret, vil vi gøre en ihærdig indsats for at skaffe nye medlemmer bl.a. ved at inviterer en masse skoleklasser fra alle kommunens skoler på fisketur – og for de nuværende medlemmer samt pårørende vil vi bl.a. tilbyde en grundig instruktion i fluefiskeri.

Husk at I altid er velkomne til at invitere en fiskekammerat med på vore ture. Vi glæder os til at komme ud og svinge stængerne igen og ønsker jer alle et stort KNÆK & BRÆK!