DSC 0876

Nytårsbrev til juniorafdelingen

Kære juniorfiskere og pårørende samt juniorklubbens hjælpere og støtter!

I ønskes alle en rigtig glædelig jul og alt det bedste for det nye år – ikke mindst et STORT Knæk & Bræk for fiskeåret 2022!

Håber at I alle er sunde og raske og at I har undgået de lumske vira!

Det ærgrer mig, at coronaen igen har spændt ben for vore klubaftener, men stigende smitte med ikke mindst den nye omikron har jo vist, at der ikke var anden udvej – og det ser desværre ud til, at vi forsat må undvære de hyggelige klubaftener indtil videre.

Til gengæld har vi været i stand til at gennemføre hovedparten af de mange fisketure, som vi har på programmet – og en del gode fangster er det jo også blevet til. Heldigvis foregår fiskeriet jo midt uden i vor skønne natur og her er risiko for smitte jo minimal

Jeg er i fuld gang med at lave et nyt program for den første halvdel af 2022, hvor vi vil satse endnu mere på det praktiske fiskeri ved å, sø og kyst. Desuden vil jeg prøve at ”liste” nogle udendørs klubaftener ind i programmet i løbet af sommerhalvåret. Bl.a. vil  vi tilbyde den udsatte ”Begynder-fluebinding”, fejre ”Årets storfangere” og ”Årets Junior”, satse lidt ekstra på fluefiskeri – både med fluegrej og med spinnegrej og bombarda og selvfølgelig arrangere en masse spændende ture til både nye og gode, gamle fiskesteder.

Vi går igen mod lysere tider og når det bliver lidt mildere, starter vi den nye fiskesæson.

I kan glæde jer til at se det nye program i begyndelsen af det nye år - Jeg glæder mig til at se jer alle igen og sender en stor, sommervarm tak  til alle vore trofaste hjælpere og støtter.

Husk vi har altid plads til nye fiskevenner, der har lyst til at lære mere om naturoplevelser og fiskeriet!