DSC1560 (1)

Velkommen til fiskeåret 2023

Nytåret står for døren og det går mod lysere tider. Så vi har allerede udsendt et nyt program for første halvdel af 2023 med masser af spændende ture og aktiviteter – og vi håber meget, at vi omsider har givet corona’en baghjul!

Vi lægger ud med en ”gammel” nyhed: Juleafslutningen blev aflyst, fordi vor Lucky Lucy skulle have hvalpe – og hun fik 6 supernuttede tøsehunde!. I stedet starter vi året med en hyggelig NYTÅRSSTUE i klubhuset lørdag d. 7. januar kl. 10-12.

Her kårer vi ”ÅRETS JUNIOR 2022”, der får Pers unikke, indgraverede blink (foto) og en flot præmie.

Der er også præmier til STORFANGERNE fra alle årets ture – og som ekstra-præmie forærer vi et af de lækre WOBLERE, som Ken forærede os forleden) til ALLE, der møder op!  (Se foto plus vor facebook-side Trend å Juniorafdelingen)   

– Til gengæld bedes I tage lidt kage/snold med, så vi rigtig kan råhygge.

Tilmelding på 20129338 - gerne sms – senest torsdag 5/1 – hvis I har en FISKEVEN, som gerne vil være medlem af klubben, er han/hun også meget velkommen.

Derefter starter KLUBAFTENERNE igen. Vi begynder mandag d. 16/1 med at montere vore egne MEPPS-spinnere i 5 forskellige størrelser og mange farver. De kan fange næsten alle fiskearter.

BEMÆRK at vi i år starter klubaftener allerede kl. 18.30 og slutter senest kl. 21.00, så de yngste kan nå at få deres nattesøvn og møde friske op i skolen næste dag!

Og der er endnu en nyhed i godteposen: Vi har vedtaget at sætte medlemskontingentet ned med 100 kr. Så indtil videre koster det KUN 300 kr./år inkluderet 4 numre af fiskemagasinet SPORTSFISKEREN – og der er ekstra RABAT til yngre søskende, der kan blive medlem for KUN 250 kr.

Alle nye medlemmer får også en gratis VELKOMSPAKKE MED 5-6 BLINK, som er gode ved både sø, å, kyst og p&t. (Der tilkommer dog lidt bruger-betaling og kørepenge mv. i løbet af året).

Du får først et indbetalingskort på beløbet sidst i januar, så mere om det senere.

Foreløbig vil vi ønske dig og dine pårørende – og selvfølgelige vore dygtige hjælpere - et rigtigt GODT NYTÅR og et stort KNÆK & BRÆK! - Vi glæder os til at se jer igen!